17 ianuarie 2010

SANDYBELL EPISODUL 1

DE AZI INCEPE SERIA DESENELOR ANIMATE
DESENELE COPILARIEI
- SANDYBELL -



Sandy Bell este o tanara fata care traieste, alaturi de tatal ei si de cainele Tambour, in Scotia.
Inconjurata de prieteni si de natura, ea traieste o viata linistita si lipsita de surprize pana in ziua cand il cunoste pe Mark, pe mama lui, contesa Wellington si pe infumurata Kitty, fiica unor intreprinzatori foarte bogati. Mark si Sandy se indragostesc, dar in viata lor intervin multe nenorociri.
Parintii lui Mark si tatal lui Sandy mor. Mark fuge in lume ca sa se redescopere si sa isi urmeze visul de a picta, iar Sandy pleaca si ea dupa el, cautand-o in aceleasi timp pe mama sa despre care aflase ca era o necunoscuta frumoasa care se aflase, impreuna cu tatal ei adoptiv, pe un vas care naufragiase cu mult timp in urma. Singura amintire de la ea este un cercel cu o narcisa.
Urmatoarea parte a actiunii se petrece la Londra unde Sandy devine jurnalist si sta in casa familiei Ronwood care se comporta la inceput mai urat cu ea, dar a caror inima reuseste sa o cucereasca prin naturalete si iubire neconditionata.
Pe urmele ei este insa Kitty care ravneste in acelasi timp la iubirea lui Mark, dar care ajunge intr-un final sa cunoasca dragostea adevarata in niste conditii neasteptate si alaturi de un personaj controversat, dar capabil de o iubire adevarata.
Ma opresc aici cu povestirile pentru ca nu vreau sa dezvalui sfarsitul celor care poate nu au vazut serialul sau nu isi mai aduc aminte clar cum se desfasoara povestea............

EPISODUL 1 PARTEA 1

SORRIDI, SANDYBELL





EPISODUL 1 PARTEA 2







VA URMA.............

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu