16 ianuarie 2010

PRESTO - PIXAR


desene....funny ...presto - pixar...

Horoscopul de azi...17 ianuarie 2010











Conjunctia Lunii cu Neptun ar trebui sa determine amplificarea energiilor fizice si afective. Dar se poate intampla si sa apara stari de indispozitie, de confuzie sau tendinta de a fi grosolan.

De asemenea, va puteti confrunta cu stari de apatie sau de plutire. Incercati sa va controlati si va recomandam sa nu luati azi decizii importante.


BERBEC - Primesti noi responsabilitati in casa. Ai mai multa autoritate si conduci totul ca un adevarat lider. Acasa exista unele discutii si tensiuni. Le poti calma daca devii un exemplu de toleranta.

TAUR - Gratie optimismului si entuziasmului tau, duci la capat proiecte pe care altii le credeau irealizabile. Esti sustinut de Marte care te ajuta in indeplinirea ambitiilor tale. Fereste-te de cei care te flateaza spre finalul zilei. Este indicat sa fii mai prudent cu oamenii.

GEMENI - Daca trebuie sa cooperezi cu niste persoane astazi, gandeste-te bine ce echipa iti alegi. Evita imprudenta de a lucra cu cei care nu au deloc experienta si pastreaza-ti obiectivitatea in proiectele personale. Si in dragoste ar fi bine sa ramai cu picioarele pe pamant.

RAC - Nimeni nu poate sa-ti reproseze lipsa de coerenta cand iti expui ideile. Ai multa tenacitate si esti decis sa reusesti cu proiectele propuse. Acasa niciun obstacol nu ti se pare de netrecut.

LEU - Privesti viata plin de optimism si placi celor din jur. Iesi cu prietenii si ai parte de distractie. Reusesti sa gasesti fericirea in micile bucurii care iti apar in cale. In dragoste ai parte de discutii tensionate si chiar explozive.

FECIOARA - Iti regasesti vitalitatea astazi, cu ajutorul lui Marte. Iti poti cheltui excesul de energie facand sport. In dragoste lasa lucrurile sa decurga de la sine si nu mai sufla in iaurt. Daca trecutul a fost mai greu, nu inseamna ca persoana intalnita astazi nu s-ar putea dovedi jumatatea ta.

BALANTA - Cei singuri sunt atrasi iremediabil catre casatorie. Au mari sanse sa realizeze o uniune fructuoasa pe plan financiar. Trebuie sa aiba mare grija cu banii. Odata ce se trezesc cu sume imense, au tendinta sa faca cumparaturi. Nu lua lucruri de care nu ai deloc nevoie.

SCORPION - Cei singuri sunt atrasi iremediabil catre casatorie. Au mari sanse sa realizeze o uniune fructuoasa pe plan financiar. Trebuie sa aiba mare grija cu banii. Odata ce se trezesc cu sume imense, au tendinta sa faca cumparaturi. Nu lua lucruri de care nu ai deloc nevoie.

SAGETATOR - In general nu te caracterizeaza demonstratiile intempestive de afectiune. Partenerul de viata si copiii se bucura sa te vada atat de iubitor. Drumurile facute azi se dovedesc agreabile si propice schimburilor cu strainii.

CAPRICORN - Suporti cu greu glumele unei cunostinte la adresa ta. Chiar daca trebuie sa reactionezi, pastreaza niste limite. Acasa unii membri ai familiei iti solicita atentia mai mult decat de obicei.

VARSATOR - Intalnesti pe cineva care te entuziasmeaza nespus. Incearca totusi sa mai astepti un timp. Mai bine incearca sa o cunosti cat de cat, inainte sa-ti faci planuri. Este o zi in care esti mai degraba confuz si distrat. Programul incarcat te streseaza. Gaseste ceva care sa te relaxeze inainte sa mergi la culcare.

PESTI - In privinta banilor este un moment bun sa strangi cureaua. Daca vrei sa faci unele investitii, consulta intai specialistii. Plimbarile in aer liber iti fac bine. Stai cat mai mult in natura, macar in timpul liber.